Diskuse

Toxický Babiš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I93v12a33n 18M80a96r14e44k

21. 10. 2017 19:19

No a je "vymalováno" p.Šlechto ", parní válec" vykonal to co měl . Upřímné poděkování za podporu A.Babiše . R^

0 0
možnosti
Foto

Aby si standardní politici udělali alibi, proč s Babišem nemůžou spolupracovat a raději by slepili vládu dříve nevídaným způsobem. Normálně by jim to lidi neodpustili, ale když budou mít výmluvu, že se snaží národ zachránit před obviněným člověkem, který zneužívá noviny, policii, svoji ministerskou funkci a je ohrožením demokracie? Spojit se proti takovému zlosynovi i s komunisty případně marťany je přece jenom odpustitelné. Myslím, že by se to v nejlepší české cimrmanovské tradici mohlo jmenovat třeba vláda národní záchrany.

Za každým důležitějším politikem je podnikatelská skupina, která ho podporuje a za to chce byznys nějak napojený na stát. Babiš je nový v tom, že je sám sobě takovou podnikatelskou skupinou, navíc on už svůj byznys má, potřebuje jenom "klid na práci". Nepotřebuje přesvědčovat svoje ovečky, aby mu přihrávaly kšefty. Stačí, když mu je nebudou kazit, a to poctiví neúplatní nemají důvod dělat. Proto zvolil taktiku, kterou těžko někdo může trumfnout. A z toho má politická elita hrůzu.

Převzato.

0 2
možnosti
OK

O41t64a 81K68i85n79c

21. 10. 2017 0:54

Ač s mnoha vašimi blogy nesouhlasím, za tento máte ode mne karmu.

0 1
možnosti
Foto

Autor, jako dlouholetý člen ODS by měl místo výčtu hříchů Babiše sepsat zlodějny své rodné strany. Kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti. To, že u této strany vydržel svědčí o mnohém.

4 7
možnosti
Foto

V předvolební kampani daly voličům všechny staré partaje sjednoceným postojem vůči ANO najevo, že jsou nástroji zákulisních velkopodnikatelů. ANO během účasti ve vládě nepřistoupilo na zavedená pravidla, která přihrávala dvacet let těmto lumpům miliardy ze státního rozpočtu a proto je pro ODS, ČSSD i TOP nepřijatelným koaličním partnerem.

5 5
možnosti
JR

J16a51n 82R79á94ž

20. 10. 2017 16:52

Dá se souhlasit v případě, že se k toxickému Babišovi přidá do party toxický Zaorálek se Sobotkou a Chovancem, Okamura, Filip, Kalousek.....spíše mám problém vyřešit, kdo z nabídky relevantních stran toxický není. Napadají mne jen zdánlivě netoxičtí Bartoš s Fialou. Ale i u těch se dá najít dost důvodů, proč je nevolit.

Musíme k hodnocení kohokoliv přistupovat objektivně: Například s vědomím, že k velkému majetku nelze přijít jen férovými metodami, že když je někdo 30 let ve Sněmovně , nemůže jednat vždy férově a že v reálném životě platí, že kdo chce být hodně úspěšný,nezbývá mu než občas někoho pořádně kopnout do rozkroku, nejlépe když to nečeká. Tím nechci zlehčovat nic z toho, co jste napsal.

3 1
možnosti
Foto

Exaktně vyjádřeno. Karma R^

8 3
možnosti
OL

souhlas, je treba nedopustit katastroficky scenar, a to ANO s SPD sKCSM nebo jejich podporou ve vlade, to je opravdu desna predstava

5 1
možnosti
Foto

I20v65a86n 26M85a34r31e52k

20. 10. 2017 16:06

Pozdě p.Šlechto, velmi pozdě. "Parní válec" ANO jede od 14-é hodiny na plné pecky a nic na tom nezměníte . ;-(

3 0
možnosti
Foto

Uvidíme. Sám jsem velmi zvědavý na výsledky.

P.S. Ví autor, proč by AB měl chtít spolupracovat s StB?

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik