Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Úzkost ze změny? No jo, ale z jaké? To se voliči nedozvěděli a proto volby dopadly tak, jak dopadly. Pan Drahoš sice předváděl, že je v dobré fyzické kondici, umí tančit, vést politicky korektní řeči, ale jaký je jeho vlastní názor na aktuální politické a společenské dění, to jsme se od něho nedozvěděli. A to je to, co zajímá ty "staré a nevzdělané". Tady pan profesor kličkoval jako králík. Ne že by toho mohl prezident až tak moc měnit, ale v každém případě chtějí voliči Zemana na Hradě člověka, který má stejný, nebo podobný názor jako oni a hlasitě ho říká. A hlas prezidenta je mnohem více slyšet než ten můj, nebo váš.

2 0
možnosti
Foto

V něčem, sem tam, lze s Vámi i souhlasit. Ovšem, s prominutím, blábol o tom, že by po sametu lidé volili ty, které uvádíte, je prostě blábol. Tehdy by v přímé volbě nejspíše zvítězil Dubček, ti Vámi jmenovaní ani náhodou. V.H. měl skvělé ,,promoušn" i od kom, ovšem ,,Saša" pro mnohé zůstal symbolem tzv. pražk. jara, ač i tehdy šlo spíše o naivitu v očekáváních. Nakonec, většina lidí cosi takového i očekávala. Já ovšem ne. Vždy jsem byl realista;-)

1 1
možnosti

K55a98r30e36l 28B28o94k

29. 1. 2018 22:18

Spíše komunista.

0 0
možnosti

Pral bych si, aby jste mel pravdu pane Slechto. V tom pripade bychom dosud "trpeli" pod nadvladou Habsburgu. TGM, E. Benes a M.R.Stefanik by dozili v emigraci. Nase zeme by zustaly korunnimi a vladly by v nich zemske snemy a zemske samospravy, nedoslo by k sovinistkemu antagonizmu v dusledku politiky prazskeho centrizmu. Nemeli bychom soucasny odporny marast 14 gottwaldovsko-zemanovskych kraju. Bohuzel kdyby jsou vzdycky (aspon skoro vzdycky) chyby.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS