Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F92i18l69i68p 90T26y12k13a92l

12. 5. 2018 16:51

Láska k Israeli, OK., nic proti tomu, je to jeho privátní záležitost. Jakou má však jeho láska k Israeli pro český národ adekvátní hodnotu? Co nám to přinese? Jsem materialista, jako drtivá většina židů.

0 0
možnosti

Dobrá úvaha, souhlas. Ze dvou minusů však má vzejít nějaké plus !? Přiznám se, že pro ČR jej , ale opravdu nevidím . Zatím jenom takové jiskření a kopání. Oba asi hledají své uzemnění . (Bývá to - Žlutý drát, i ta barva je symbolická - je všude!) :-)

0 0
možnosti

Pokud jsou Zeman a Babiš špatní, pak je špatný i Klaus, Havel, Kalousek, Topolánek, Fiala, Trump, Obama, Clinton...

Špatný člověk byl Hitler. A i ten udělal nebo zavedl dobré věci. Jako dobrý člověk je prezentován Masaryk, ale i jeho vláda vedla k Vítěznému únoru.

Vím, že můj názor je nepopulární, ale většina lidí se pohybuje v šedé rovině a dělat z nich démony či světce akorát bagatelizuje skutečné démony a světce.

4 0
možnosti

Pro me byl nejlepsim a nejspravedlivejsim vladcem Cech, Moravy a Slezka "jeho cisarske a kralovske velicensvo Frantisek Josef I. Tedy v 19. 20. stoleti az dodnes. Skoda, tech casu, kdy si vsecky tri zeme byly naprosto rovnopravne.

2 1
možnosti

Člověk je dobrý a chce dobro. A když je zlý, tak lidé zajisté mu zatarasili cestu, na níž chtěl dobrým býti. Je to hrozná věc zatarasiti cestu, ale je to tak časté, a proto je člověk zřídka dobrý......tak píše jeden starý autor a řekl bych,že to občas i sedí.

1 0
možnosti

Tu jeho lásku k Izraeli bych doporučil prozkoumat. když politik něco říká, nic to neznamená.

1 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik