Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cituji: "Čím dál tím méně lidí má sílu mu (Babišovi) vzdorovat." Jestliže se celá politická scéna omezí právě na vzdor, jak je tomu nyní, je to špatně. Politika je o spolupráci, kompromisech, dohodách, ne o pouhé prosté negaci všeho, jakou provádí pan Fiala. Zákopová válka je cestou do pekel, nepomůže nikomu, ani Fialovi.

1 1
možnosti

na kazdou ....... se vari voda

0 0
možnosti
Foto

I29v88a39n 13M20a34r31e28k

1. 8. 2018 20:55

Co se týká A.Babiše, jako penzista si opravdu nemohu stěžovat . . . . na rozdíl od předchozích vlád , či aparátčíků kteří v nich tenkrát oxidovali. R^

Jen maně mě napadla krásná básnička " Na hlavě placatou čepici, kráčí ztichlou ulicí . . . . " Znáte ji ? 8-o

2 4
možnosti

Když minulé vlády nazýváte "aparátčíky", jak potom nazýváte estébáka"?

;-D;-D;-D

4 1
možnosti

Pobavil. Nejvíce asi jasný komentář politologa Fialy.

3 0
možnosti
Foto

Zkuste podobně podrobně popsat situaci, která dvacet let předcházela, která způsobila vznik hnutí ANO a důvody, proč dnes tak vehementně proti Babišovi útočí. Patřím mezi Babišovi voliče a určitě mne nezblbnul. Moje volba je ryze racionálním výběrem. Volím jednookého ze slepých. Menší zlo.

3 3
možnosti

To je pravda. Čtu vaše články. Vás určitě nezblbnul, to by tam bylo i bez Babiše.

8 2
možnosti

Cítím to podobně, nový virus HIV. Sice přijde doba historiků i psychiatrů, ale metastázy bují a zanechají dědictví. Stručně řečeno - moje výchova je úplně k ničemu, před čím jsem byl varován - funguje u Oligarchy naprostro skvěle. Je skutečně zvláštní - nepochybně něčím nadán. Dobré je pozorně poslouchat jeho slovní obraty - ONI - JÁ. Kuriozní, kdy odsuzuje KSČ - staví se do role, že s ní nemá nic společného! Cokoliv bylo - je špatné - cokoliv dělám a prosazuji = je dobré! Ten člověk je evidentně obdarován = postižen vůdcovskou silou a úhlem pohledu na cokoliv. Chybí mu racio oponentura - naopak submisivní se řadí. Je to obludné a sebezničující. Skutečného A. Babiše, pak chápu v provedení v PS, kdy ztratil sebekontrolu. Jeho výroky budí i strach - Zlo z nitra obnaženého, nahého člověka:-)

4 1
možnosti

Ono je to jednoduché. Půlka obyvatelstva strávila většinu života v totalitní diktatuře. Formovala je normalizace. Po té se jim stýská, protože leccos bylo jednodušší a oni byli mladší. Dlouho brblal a buď vůbec nevolili, nebo se skřípěním zubů volili “tradiční” strany. Teď mají Babiše, Okamuru a Filipa, kteří jim ten návrat do normalizace mohou zařídit. A tak stále víc dítek normalizace volí hlavně první dva, čímž se u nich vyrovnává odchod těch, kteří čekali něco jiného. Také samozřejmě volili otřesného Zemana prezidentem. Je to trpké dědictví bolševické diktatury a možná to bude znamenat opětovný nástup autoritářského režimu. Boj proti tomu bude hodně obtížný, protože nelze potlačit vůli poloviny národa. Někdo ji bude muset přesvědčit, že nabízí něco lepšího než návrat do normalizace.

7 1
možnosti

..keep smilling, bylo již hůře a nám je lépe a když to bude k nevydržení Blaničtí rytíři se probudí a ztrestají antikrista Babiše...;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

I84v53a80n 21M64a82r97e16k

1. 8. 2018 21:10

Pozdě, velmi pozdě p.Korecky, už mají zpoždění 28 let .;-(

1 0
možnosti
Foto

ale vždyť pan Drahoš nevyhrál ani neprohrál a jede dál

2 0
možnosti

D19a31v14i57d 18V87l50k

1. 8. 2018 18:44

Podle mě slovenští gangsteři jsou mnohem vyšší level ,na který mi absolutně nejsme připraveni.R^

4 2
možnosti

J24i18ř70í 77A36l40e15x61a

1. 8. 2018 18:51

Taktak. Čím více na východ, tím "lepší" gangster. Ruská mafie by mohla vyučovat.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS