Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Cítím to podobně, nový virus HIV. Sice přijde doba historiků i psychiatrů, ale metastázy bují a zanechají dědictví. Stručně řečeno - moje výchova je úplně k ničemu, před čím jsem byl varován - funguje u Oligarchy naprostro skvěle. Je skutečně zvláštní - nepochybně něčím nadán. Dobré je pozorně poslouchat jeho slovní obraty - ONI - JÁ. Kuriozní, kdy odsuzuje KSČ - staví se do role, že s ní nemá nic společného! Cokoliv bylo - je špatné - cokoliv dělám a prosazuji = je dobré! Ten člověk je evidentně obdarován = postižen vůdcovskou silou a úhlem pohledu na cokoliv. Chybí mu racio oponentura - naopak submisivní se řadí. Je to obludné a sebezničující. Skutečného A. Babiše, pak chápu v provedení v PS, kdy ztratil sebekontrolu. Jeho výroky budí i strach - Zlo z nitra obnaženého, nahého člověka:-)

4 1
možnosti

Ono je to jednoduché. Půlka obyvatelstva strávila většinu života v totalitní diktatuře. Formovala je normalizace. Po té se jim stýská, protože leccos bylo jednodušší a oni byli mladší. Dlouho brblal a buď vůbec nevolili, nebo se skřípěním zubů volili “tradiční” strany. Teď mají Babiše, Okamuru a Filipa, kteří jim ten návrat do normalizace mohou zařídit. A tak stále víc dítek normalizace volí hlavně první dva, čímž se u nich vyrovnává odchod těch, kteří čekali něco jiného. Také samozřejmě volili otřesného Zemana prezidentem. Je to trpké dědictví bolševické diktatury a možná to bude znamenat opětovný nástup autoritářského režimu. Boj proti tomu bude hodně obtížný, protože nelze potlačit vůli poloviny národa. Někdo ji bude muset přesvědčit, že nabízí něco lepšího než návrat do normalizace.

7 1
možnosti
Foto

to je ale hloupost. Jsem šťasten, že je komunistická éra u konce a volím Babiše, protože jsem byl po dvaceti letech zhnusen politiky-zloději, šibaly, podvodníky a lháři, kteří komunistickou sebranku vystřídali. Proto volím Babiše. Ten nemusí skákat, jak mu ze zákulisí poroučejí. Ten si poroučí sám. Pro státní kasu je výhodnější jeden polomafián pod drobnohledem, než banda mafiánů v zákulisí.

3 5
možnosti

Ale vy jste zrovna zářný příklad. Volíte zloděje, který si během té nenáviděné éry nakradl možná nejvíc ze všech a který konečně odstavil polistopadové politiky. A vy jste z toho nadšen. Tleskáte mu za to, jak odbourává demokratický režim, a ještě jste přesvědčen, že to musí být. Schválně, koho jste volil prezidentem. Byl to Zeman, viďte? Čili bývalý předseda ČSSD i vlády, za něhož se ty zlodějny děly, včetně toho, že se nechal korumpovat H-Systémem. Pokud jste volil Zemana, tak jste, mírně řečeno, názorově nekonzistentní, a tato nekonzistence vás přímo usvědčuje. Volil jste ho?

7 2
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik