Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě jedna reminiscence: Bioplyn - produkt zahnívajícího a rozkládajícího se zeleného imperialismu.

0 0
možnosti

A42l13e55x 63G86r91e91g35o41r

14. 11. 2020 19:16

Zrovna bioplynové stanice smysl dávají. Bohužel jen někde. V Německu jsou v podstatě u každé větší farmy s živočišnou produkcí.

0 0
možnosti
Foto

P21e90t58r 94H82a84n15n62i85g

13. 11. 2020 20:36

Naprosto souhlasím s Vaším článkem. Zelená diktatura je pro společnost horší než COVID-19. Ten přejde. Největším podvodem zelených na lidi je to, že jim vůbec o zeleň, o přírodu, o lesy, o kvalitní péči o půdu nejde. Jde jim jenom o diktát nad občany. Co je zeleného na tom, že zakazují vystupování zvířat ( to jest drezúru) v cirkusech. Brzy budou zakazovat chování v zoologických zahradách. Mimochodem, jak se postavila v Senátu ODS v dnešním projednávání na toto téma?

1 0
možnosti
Foto

Jenomže to ekoteroristům nestačí být milovníkem přírody. Musíš mít rád přírodu tak nějak ideologicky a podle jejich pravidel. Jinak je to úchylkářství - jako měli bolševici s různými pravými a levými úchylkami. Stejná nota: poroučet, regulovat, zakázat...

1 0
možnosti

Kdyby tak k nalezení správné cesty stačil displej kalkulačky...

1 0
možnosti

Souhlasím sice naprosto ve všem, co píšete, ale stejně jako panu Chlumskému, tak i mně připadá váš atak na Babiše sice oprávněný, avšak silně jednostranný.

Babiš je produktem právě toho salonního zeleného imperialismu, který navíc vymývá mozky těm, kteří sami chtějí pro sebe všechno (a to nesvědčí o ekologickém cítění), avšak jsou ochotni volit právě ty nejvíce jalové tlučhuby.

Babiš nevede salonní prázdné řeči, ale dost pragmaticky jich využívá ve svůj prospěch. Tím se ho nezastávám. Slušný člověk nedělá ani tohle. Ale duchovním otcem tohoto nešvaru není. Duchovními otci jsou právě ti salonní žvanilové.

Kdyby bylo na výběr jen mezi ANO, Piráty a TOP 09, tak bych raději volil toho pragmatického Babiše jako menší zlo než ty salonní krasořečníky.

3 0
možnosti
Foto

Výrok "Imperialismus jako poslední stádium kapitalismu" patří VIL.

1 0
možnosti

Máte pravdu.

Omyl pana autora nic nemění na jeho myšlence, ale i tak je to omyl.

Vaše uvedení na správnou míru je jen jakési upřesnění, které nemění poselství blogu, ale za pravdu vám musím dát.

1 0
možnosti

Jo, pěkně jste to popsal a pan Skřivan níže to i pěkně dovysvětlil. V závěru jste si ovšem nemohl odpustit, abyste ukázal, že jste v hlavním proudu, atak na Babiše/Agrofert. A protože radíte mladým, že se mají naučit počítat s kalkulačkou, poradím i já vám. Mám totiž čísla také docela v oblibě. Nechci v žádném případě dělat Agrofertu advokáta, ale zjistěte si prosím, kolik procent z těch žlutých lánů obhospodařuje/patří Agrofertu. Bude to pro vás překvápko. Kdybyste to totiž věděl, pak byste větu ... Jediný, kdo z toho má prospěch ... nemohl nikdy napsat.

4 0
možnosti
Foto

J23i77ř90í 76K98i71n40d53l

13. 11. 2020 10:03

Pane Chlumský, kdo má největší zisk z řepky ??? Nikdo jiný než Agrofert. Chcete si zasadit řepku ??? Semena dodá Agrofert. Chcete postřiky??? Dodá Agrofert. Sklidíte řepku a komu ji můžete prodat. Opět Agrofert. Kdo z řepky vyrábí přísadu do pohonných hmot. Zase Agrofert. Kdo si pro loboval prodloužení byznysu s řepku a vyšší složení podílu bio lihu do benzinu- Babiš .

4 1
možnosti

Žijete v době kamenné kdy se musel dluh platit. Jste dinosaurus který chce o problému diskutovat a očekáváte argumenty. Zamrzl jste v době kdy ekologové měli opravdové obavy o osud planety/přírody.

Dnes v moderní době se peníze tisknou a nemají žádnou reálnou hodnotu. Když na něco není prostě se tiskne. Celý svět počítá s tím že dluh se nemusí platit. V dnešní době se nediskutuje teď se vezeme na vlně jednotného názorového proudu. Každý kdo má jiný názor je xenofob/rasista/nepřítel hodnot EU(nálepka dle tématu). Dnes je ekologie byznys křížený s politikou. Jeden z největších klimaalarmistů Al Gore se tak bojí o naší planetu že svůj majetek od roku 2010 znásobil 50x. Jen užitečný idiot si myslí že to dělá pro záchranu planety.

12 0
možnosti

P20a42v87e22l 51D91u79d60r

13. 11. 2020 10:04

Není pravda, že se dluh nemusí platit. Číňané konfiskují státní majetek v zemích, které nejsou schopny splácet dluhy. Řecký přístav Pireos je už čínský. A v Africe konfiskují doly. Na to jsou arbitráže.

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik