Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dost mi to připomíná marxistickou objektivitu, pomocí níž lze obhájit jakoukoliv lumpárnu. A korunou je poděkování na závěr blogu za zničený novinový titul, v němž se lze občas dočíst něco zajímavého. Jako bychom měli děkovat zloději za to, že nám neukradl všechno.

1 1
možnosti

Já ten blog chápu jako celkem zdařilou IRONII :-).

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý blog s nepříliš zdařilým pokusem objektivně hodnotit osobu A.Babiše (omlouvám se autorovi blogu za kritiku). Takové hodnocení je podle mého totiž možné u sportovce nebo vědce, ale nikoliv u premiéra, jehož jednání má dopad na celou společnost.

Takže velmi stručně - A.Babiš výrazně polarizoval společnost. Otevřeně propojil velký byznys s politikou. Zahájil privatizaci státní správy. Odmítl jakoukoliv sebereflexi za své chyby a chaos při covidu, dokonce vše hází na na opozici. Ukázal, že jakékoliv nepříjemné otázce se lze vyhnout s univerzální odpovědí "Všechno je to AntiBabišovi". Do ministerských funkcí lze jmenovat odborné nýmandy, jejichž jedinou "předností" je absolutní loajalita. Příkladem je nezkušený Adam Vojtěch, jehož řízení koronakrize mělo za následek tisíce mrtvých. Byl usvědčen jako lhář, když tvrdil, že demonstranti na Letné byli zaplaceni. Byl usvědčen jako lhář, když přísahal na zdraví svých dětí v kauze Čapí hnízdo. Byl usvědčen jako lhář, když tvrdil, že roušek je ve skladech dostatek a on je osobně rozveze tam, kde chybí. Byl usvědčen jako lhář v souvislosti s odjezdem jeho ženy do Dubaje. V politickém boji dokázal překonat hranice, když vědomě šířil lži o snaze Pirátů nastěhovat do bytů důchodcům migranty.

A.B. ale zejména prorazil morální dno, kdy podepsal dohodu s KSČM o podpoře vládě, čímž de facto uznal její ideologii za demokratickou. Jeho podnikatelskými aktivitami a obcházením českých zákonů se musela zabývat EU a EP, čímž výrazně poškodil jméno Česka jako vyspělé země.

Opravdu si nemyslím, že lze kompenzovat uvedená negativa jeho pracovitostí, ekonomickým vzděláním nebo znalostí jazyků. Takové znalosti totiž nijak nevypovídají o jeho přínosu Česku.....

3 0
možnosti
Foto

Andrej Babiš je takové přebujelé osobní ego, které neuzná porážku, i kdyby mu visela na nose, vlastně to ani udělat nemůže, protože kdyby to přiznal, zhroutí se mu celý svět. Takových lidí je víc a těžko říct, jestli je litovat nebo nenávidět. Rozhodně bych nechtěla být v kůži někoho takového, protože takový člověk nemůže tam ani zpátky. Ví, že je to v háji, ale bude pořád kopat kolem sebe, protože nemůže jinak.

3 0
možnosti

Burešovi se kvůli hnízdu ani ničemu jinému nestane po volbách naprosto nic. Vrána vráně oko nevyklove.

0 0
možnosti

P53e87t27r 51B74u44r29i90a95n

3. 10. 2021 21:22

Objektivně popsáno, karma.

5 0
možnosti

..... wooow,- interesantní srovnání +- !R^

1 0
možnosti
Foto

R^;-) Mnozí, vč. mě, jistě a rádi poděkují i autorovy s jeho dlouhou praxí vytříbenému novinářskému, jistě nikoli prvnímu podání, kterému těžko vzdorovat returnem, ergo z voleje. Přesto si dovolím skromně podat. Kapitalizmus s lidskou tváří si rozvracet nedáme! Ač jistě řada rozhodčích zvolá po mém ,,podání" NET! Jinak ano. I A.B. je toliko jednou epizodou v životě;-)

0 0
možnosti
Foto

oprava: ,,autorovi", neb i on je pán;-)p.s.: skromný dotaz. Nevíte který nadnár. subjekt vstoupil i do ČR, a tak zaujmul druhé místo po gigantu Agf ? A zdali o tom ví i A..B. ? Či nepřipravují-li fůzi, či budou-li si konkurovat?;-) Dovolím si tak důvěřovat novinářskému info. i instinktu:-)

0 0
možnosti

P57a91v18e16l 49V16é51b27r

3. 10. 2021 19:53

Prosím o sdělení, kdy a kde se bude konat svatořečení Babiše a zda tam budou k mání kostelecké párky...

1 0
možnosti

Budou, za účelem otrávení věřících.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik