Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I19v10a89n 85V55e35s24e77l60ý

4. 10. 2021 12:51

Ve včerejší debatě na CNN Prima News měl Babiš říci o prof. Fialovi toto, cituji: "... lídr Spolu Petr Fiala se na pozici premiéra nehodí. Na tomto postu musí člověk podle Babiše řešit řadu věcí najednou, Fiala je navíc „slušný člověk“.

Mně z toho plyne, že Babiš se sám pasoval na "neslušného člověka". Premiér přeci na začátku sestavuje vládu a vybírá si ministry na jednotlivá ministerstva, ti ministři mají k dispozici mnoho dalších lidí (snad) s odborností v daném oboru a ti všichni mají řešit všechny ty věci co je potřeba řešit najednou. Premiér to má jenom zastřešit a ne jako Babiš který trpí utkvělou představou, že všechno musí řešit sám a ještě k tomu to prezentovat veřejnosti také osobně.

0 0
možnosti
PK

V politice v drtivé většině termín poctivost příliš nefunguje a to bez ohledu na její směr. Zcela obecně pak tam platí, že docela poctivě to každý politik myslí nakonec jen sám se sebou a možná ještě tak se svými potomky.

0 0
možnosti
LV

Lidé, kteří kladou rovnítko mezi poctivost a slabost, poctivost neocení. Oni touží po silné ruce, a je jim lhostejné, nakolik je poctivá. Hlavně, že dává.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik