Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Globální ochlazování může nastat například na základě oscilace naklonění osy rotace země ke slunci - ostatně to bylo příčinou i předchozích dob ledových - ale na to nakonec lze reagovat třeba i dalším svetrem k těm již dvou naordinováným. Ale aby pak ale Evropou zase třeba neobcházela strašidla i vypjatého liberalismu.

S biosférou je potřeba pracovat s rozmyslem než s jakýmkoliv ideologickým zanícením. Více environmentalismu totiž třeba neznamené méně liberalismu - pokud tím liberalismem tedy nejsou zisky z energetického monopolu ať už fosilního a nebo jaderného bez ohledu na následky. Ono např. případné globální ochlazení (kromě třeba vyčerpané zemědělské půdy z liberalizovaného tj. osvobozeného zemědělství od dobré zemědělské praxe, nebo vyčerpaných osvobozených moří) lze jistě zmírnit i jinak než postupným veselým spalováním uhlí s občasnými jadernými výbuchy a nebo i jenom dalším svetrem za současného bohatnutí jedněch z liberalismu a chudnutí druhých (ekoteroristů) ve třech svetrech, kteří vidí třeba výdobytky liberalismus z první ruky než z 8K televizorů natož nemluvě o zaručeně mlčící většině vyhynulých druhů. Chce to prostě otevřený a neideologický přístup asi jako je ten strašení zeleným strašidlem, který ohrožuje liberalismus.

0 0
možnosti
ST

Pod tento článek se podepisuji. R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik