Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je dobré, že jste mne seznámil s dílem autora, kterého bych si jinak nepotřeboval všimnout. Zároveň je dobré vědět, že pro "kvalitu" jeho myšlenek si ho opravdu ani nadále nemusím všímat.

Doporučuji však, pokud na závěr obsáhlejšího textu provádíte shrnutí (je velmi v oblibě provádět shrnutí, vypadá to zasvěceně), dbejte na správnost textu, neboť i jedno špatné písmeno může způsobit nejasnost jasně shrnutého nejasného textu.

Jsem rád, že jsem se dočetl až ke shrnutí, neboť vaše úvodní citace "myšlenek" Brouka Pytlíka české scény, takto "profesora" Václava Klause, mne málem odradila od dalšího postupu. Vždyť i na vybrané citaci je zřejmé jeho nepochopení současných reálií a naprosto defétistický přístup k jejich uchopení a hodnocení.

Hezký den.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik