Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Promiňte, nic osobního, ale to co jste napsal, to snad je diagnóza samo o sobě.

Ač jste podstatu vystihl, podle mne, správně, tak vyvozujete, opět podle mne, nesprávné závěry a hodnocení.

Sobotka jako zkušený politický matador, garantující morální, odbornou a politickou integritu vlády, který plně zvládl situaci - o opravdu jen potvrzuje mou první větu.

A ten další text, jak Zeman při návratu z Číny bude zírat, protože přijede do úplně jiné země, další text nevyjímaje - hlavně spojení populisticko-korporativní spiknutí, přičemž jde pouze o konání egocentrického, líného, alkoholického staříka..... to už snad ani raději nehodnotím.

To je ve vašem městysovi normální?

1 4
možnosti
Foto

Čas ukáže, kdo má navrch. ;-)

3 0
možnosti
VJ

Máte pravdu. Situace není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá a jsem přesvědčen, že mozkové kudrlinky na všech stranách tuto skutečnost určitě šrotují o závod. V každém případě do té věci ještě stále nepromluvili voliči, doposud konsternovaní tím divadlem.

1 0
možnosti
JS

Doktor Mudr. a takový blábol ? 8-o

1 4
možnosti

Držet palce budeme potřebovat jen My :-/ protože čeho jsme svědky z obou stran je neuvěřitelné ;-O

2 0
možnosti
Foto

V okamžiku, kdy se jej rozhodl premiér odvolat, najednou zjistil, že „nemůže“, neboť jej „podrží“ jeho politický sympatizant prezident Zeman.

Zdroj: http://vitslechta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=602498

0 0
možnosti
Foto

To není tak jisté, že by jej Zeman podržel. Měl to vyzkoušet a vidělo by se, co by Zeman udělal. Sobotka se spíš bál, jak řekl, že Babiše by pak lidi považovali za mučedníka.

2 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik