Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bývalé vlády nešetřily a navíc ještě rozkrádaly peníze ze státní kasy. Stačí se podívat na dynamiku růstu státního dluhu. Babiš rozkrádání zarazil a tak může rozhazovat.

4 4
možnosti
Foto

Babiše lze podezírat prakticky z čehokoliv, ovšem zrovna chybné ekonomické rozvahy to nebudou....;-)

7 1
možnosti

M67i94l42a89n 30K95e21s26l

16. 4. 2018 10:46

Babiš nám zcvokl,Bohoušku vrať se, vše odpuštěno.

3 2
možnosti

Babiše nevolím. Přesto u něj oceňuji - a) Tezi - daně nezvyšovat. b) Zahraniční politiku. Co si o něm myslet, když - a) MF podává návrhy na zvýšení Daně z příjmu z 15 na 19%. b) Mění své výrazivo k Sýrii, (podobně k čemukoliv). S obsahem blogu souhlasím, nicméně opravuji ! A. Babiš JIŽ PADL , jde o účelového podvodníka. Vše je v cyklech, ekonomika - pak nejhorší ministr financí - Podobně obliba jeho Hnutí. Po vzestupu přichází sestup. Faktem je, že jeho obdivovatelé jsou početní a nepřemýšliví . Babiš může na své farmě znásilnit klokana, nepohorší se. Sdělí, že se citlivě ujal nebohého zvířete a tak mu dělá dobře. To stejné dělá s námi, že ano :-)

3 1
možnosti

Jen pro úplnost: daň 15% je ze superhurbé mzdy (a z hrubé činí tedy 20,1 %), daň 19% by měla být z hrubé. Zvýšení je "jen" pro OSVČ.

2 0
možnosti

J46i68ř37í 35F94o79g13e64l

16. 4. 2018 10:04

Vaše úvaha je postavena na špatných základech. A neznalost makroekonomiky neomlouvá. Zvláště ta adorace předešlých vlád co nás zadlužily téměř 2 biliony je úsměvná. to bylo to šetření? Na kom? Nezapomeňte, že změna režimu je již téměř třicetiletá a konjunktury s krizemi se vystřídaly již několikrát.

Vždy je to o tom základním srovnání - Má dáti - dal. A v tom za Babišem bohužel předchůdci silně pokulhávají.

7 3
možnosti

Máte pravdu, aby vpravo té účetní šibenice mohl plnými hrstmi rozhazovat (nepleťte si se slovem investovat), pak musí vlevo šibenice ty peníze napůjčovat, to době konjunktury, kdy normální firmy tvoří rezervy. V tomto skutečně předchůdci silně pokulhávají, z vašeho pohledu bohužel.

1 0
možnosti

Taky to tak vidím. R^

2 0
možnosti

Změna názoru jeho voliče nerozhází. Babiš má přece vždy pravdu. A jistě mu křivdíte, když tvrdíte, že změnil názor. To jen názor upřesnil.

Ne, kromě škrtů Babišovi voliče nic neodradí. Museli by se totiž zamyslet.

2 0
možnosti

Babiš jede přesně podle plánu, řídí stát jako firmu pode svých nejlepších vědomostí a zkušeností. V této první fázi je nutné rozházet všechny peníze i ty co nejsou a nebudou a hlavně dostatečně odklonit pro sebe legálně, přesně podle platných, vlastních zákonů a vyhlášek. Co na tom, že není ještě důvěryhodný premiér, v Unipetrolu taky nebyl majitel, jen měl přislíbeno a vyvedl aktiv co se dalo. Druhá fáze je hledání vhodného bílého koně, který to celé nakonec odnese, evidentně se zevnitř hnutí do toho nikdo nehrne a všichni svorně hází Babišovi návnady zase zpátky se slovy: "Tys jediný vůdce náš." Třetí fáze je převedení zbývajících aktiv na firmu s novým názvem a tu starou nechat napospas zuřícím věřitelům.

Co naplat, není prostor na vzlykání, i když se mi název ČR docela líbil, taky vlajka i hymna. Platím daně, patřím tak mezi aktiva a snad budu moci naskočit do nové firmy, s předěláním hymny už se začalo, vlajka s ústředním motivem velké A ověnčená žlutými květy taky nebude problém, jen ten název, to bude oříšek, hlavně nenaštvat východ ani západ, levo, pravo ani extrém. Takže by to mělo být socialisticko kapitalistické sdružení s totalitní přímou demokracií. Název opravdu nedám.

1 0
možnosti
Foto

Miliarda sem, miliarda tam, proč si myslíte, že navýšení o dalších pár miliard položí Babiše, když daleko vyšší provedly předchozí vlády a důvodem k jejich odchodu to určitě nebylo? Zrovna podpora veřejné dopravy mi, ač ji nepoužívám, nevadí.

3 2
možnosti
Foto

Myslím, že máte pravdu.

On nám však vysvětlí, že firma mívá období lepší a horší.

Bude na lidech, jestli znovu uvěří.....R^

8 1
možnosti

Pan Babiš vybudoval neuvěřitelně funkční impérium. On opravdu ví, o čem mluví. Za mne raději Babiše, než např. Sobotku, Paroulka nebo Nečase...

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik